.::. Szép napot!


Aktuális szerviz hírek és akciók

Elérhetővé váltunk a Facebook-on. Kérjük kattintson nyitólapon alul a tetszik gombra, így gyorsan értesülhet az akcióinkról, híreinkről, információinkról.

Időszakos ajánlataink ...
Iskola kezdési akciónk.

Most 10% kedvezményt adunk az óradíjból!

Azért, hogy könnyebb legyen az iskolatáska, szeptember 1.-től a második órától 10% kedvezményt adunk árainkból. A kedvezmény az alkatrészekre nem vonatkozik. Kérjük jelezze kollégánknak a telefonban, hogy a weblapunkon látta, most kedvezményesen lehet igénybe venni szolgáltatásainkat.

Állandó akciók ...
Antivírus ajánlat

Számítógépeinket az Eset Smart Security védi, ezért mi is ezt ajánljuk ügyfeleinknek. Megrendelőinknek most 10% kedvezményt adunk a listaárból.

ESET vírusirtó szoftverei diákigazolvány felmutatása mellett 50%-os kedvezménnyel rendelhetők, Magyarországon egyedülálló módon teljes körű terméktámogatással

Diák vagy? féláron megkaphatod a a rekorgyőztes víruskeresőt, mely 1998 óta vesz részt a nemzetközi Virus Bulletin teszten, és több VB100% díjat gyűjtött be, mint bárki más. (forrás) Végzős vagy, de még októberig érvényes a diákod? Rendeld meg most és akár 3 évig legálisan féláron használhatod a programot.

Pedagógusok, háziorvosi és orvosi státuszban tevékenykedők is 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a programot. A családban csak akad valaki....., nem?